Quick Flip Systeem

Sinds 2016 heeft Stiga een nieuw systeem ontwikkeld. Hierdoor kun je makkelijk je maaidek kantelen en in een handomdraai je maaidek schoonmaken. Het grote voordeel hiervan is dat je de levensduur van je maaidek verlengd.

Door het maaidek goed schoon te maken, kunnen de zuren van het gras niet inbijten in het maaidek. Waardoor roesten en beschadigingen langer uitblijft.

De eerste modellen waar het Quick Flip systeem op uitgerust was zijn de Park 120 en de 220. Daarna volgde de grotere modellen 110 en 125 cm voor de park. Sinds kort hebben ze ook voor de Park modellen met elektrische hoogte instellingen de Quick Flip voor de maaidekken van 95 cm en 105 cm.

De handmatige maaidekken van de Villa en Park (uitzondering Park 120) hebben het systeem nog niet, maar hopelijk volgt dit in de komende jaren!

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?