Corona Update

Beste Klanten,

Inmiddels zijn onze deuren weer geopend voor publiek. Nu de Nederlandse bedrijven hun deuren moeten sluiten, willen wij u extra van dienst zijn. Maar wel op een veilige en verantwoorde manier.

Op dit moment zijn we van maandag t/m vrijdag ENKEL geopend op afspraak, op zaterdagvoormiddag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op zaterdagmiddag en zondag is het mogelijk om een afspraak te maken.

Op deze manier kunnen wij u goed te woord staan en hopen wij de klanten te kunnen spreiden, zodat iedereen op een veilige manier bij ons kan winkelen!

We plannen per klant een 30 minuten in, heeft u langer nodig, meld dit dan bij het maken van een afspraak!

AFHALEN EN LEVEREN BLIJFT DUS OOK NOG STEEDS BIJ ONS MOGELIJK!

Wil je iets bestellen, BESTEL DIT DAN VIA ONZE WEBSHOP, stuur ons een mailtje of bel ons even.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht om uw maaier voor reparatie of onderhoud binnen te brengen (op afspraak).
Indien je een reparatie of onderhoud wilt plannen.

Stuur ons een bericht via het contactformulier, een mailtje of bel ons !

VANAF 27 JANUARI GELDEN ER NIEUWE REGELS BETREFT HET REIZEN NAAR HET BUITENLAND (ZIE HIERONDER) :

Noodzakelijke verplaatsingen naar een rode zone (dwingende gezinsredenen, humanitaire redenen, studieredenen, werk,…) zijn toegestaan mits het naleven van de bijkomende bijkomende maatregelen zijn. Wie zich vanuit en naar België verplaatst, moet vanaf 27 januari 2021 in het bezit zijn van een verklaring op eer. Een modelformulier zal nog ter beschikking worden gesteld. Dit formulier staat tot op heden niet online, hierover hebben wij contact gehad met het ministerie. Indien u bij ons een afspraak maakt, zullen wij een afspraak bevestiging per mail aan u bevestigen, dit zou voor nu voldoende zijn.

(gepubliceerd op de website van: Verplaatsingen en reizen tijdens de coronacrisis | Vlaanderen.be

Voor onze buitenlandse klanten is het dus mogelijk om ons nog steeds te bezoeken. Wil je graag een afspraak bevestiging, laat dit dan weten, dan mailen wij deze naar u toe! Sinds dinsdagavond 26-01 staat het formulier online, te vinden op:

https://d34j62pglfm3rr.cloudfront.net/downloads/20210126_BU_Verklaring_op_eer_Finaal_NL_Goedgekeurd_Blanco_in_te_vullen.pdf

Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?